Björnstigen 20

Lägenhet 20 A

Mycket fräsch och trevlig lägenhet på 54 kvm med 6 fullgoda bäddar samt 2 extrabäddar. Belägen på plan 1 med härlig uteplats. Köksavdelning med all utrustning Ni kan tänkas behöva under Er semester, storstuga med matplats, TV och sittmöbler. Två sovrum, ett med två våningssängar, 120 cm bred underslaf i den ena, sk familjesäng, (detta är en av extrabäddarna) samt ett med en våningssäng med 120 cm bred underslaf, sk familjesäng, (detta är en av extrabäddarna) här inne finns också en TV med DVD. Badrum med dusch, torkskåp och motorvärmaruttag finns.

I gemensamhetsutrymmet i suterängplan finns tvättmöjligheter, tillgång till skidförråd, pjäxförvaring och vallabänk, där står även barnstolar att låna. Där finns också en härlig relaxavdelning med bastu, dusch och sittgrupp, detta bokas på en bokningstavla i relaxrummet.

Linne och städning ingår ej i priset men kan beställas via Orsa Grönklitts reception, 0250-46212.

Rökning ej tillåtet. Husdjur är välkomna.

Observera att det finns bäddar till sammanlagt 8 personer men endast 6 stolar vid matbordet. Har man ett litet barn med sig så finns det barnstolar att låna gratis i källaren och då kan man bo 7–8 personer i lägenheten. Men då denna lägenhet upplevs som lite mindre än de andra så rekommenderar vi att man bor max 6 personer.

OBSERVERA: Nedan kan ni fylla i för att skicka en BOKNINGSFÖRFRÅGAN, det skapas alltså ingen bokning.

Boka nu

           

  • Datum: till
  • Pris:

Ett fel inträffade när bokningsbegäran skulle skicka. Vänligen försök igen.